Het Plan

Over een aantal weken vertrekken Gerlo, Tim, Emiel, Ruben, Karel en ik zelf naar het oosten. Het is de bedoeling dat we met behulp van een Interrailticket 5 verschillende plekken in Europa bezoeken in 5 verschillende landen. Details zijn hier te vinden.

Dat is natuurlijk een hele onderneming, zo'n reis naar midden Europa en de Balkan. Daarom zullen wij kosten noch moeite sparen om jullie via dit geweldige medium op de hoogte te houden van al dat wij aan zullen treffen op onze tocht. Desalniettemin moet ik jullie er op wijzen dat de mogelijkheid bestaat dat wij niet altijd een computer, internet en ander modern gereedschap tot onze beschikking zullen hebben waardoor dit ook best eens het enige verhaal zou kunnen worden dat deze weblog ooit zal kennen.

Om alle mooie verhalen die hier hopelijk zullen verschijnen te kunnen illustreren zal Gerlo zijn nieuwe speeltje meenemen. Ook aan de analfabeet wordt dus gedacht.

Het enige wat ons nu nog rest is het kopen van de tickets (de hostels zijn gereserveerd en de backpacks zijn aangeschaft) en het bijschaven van ons Hongaars, Servisch en Monenegrijns. 

Ohja, de t-shirts zijn binnenkort verkrijgbaar.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer